Vieren en verdiepen bij Vineyard Amersfoort

Vineyard Amersfoort is een plek waar jong en oud deel zijn van Gods gezin. We moedigen elkaar aan om meer op Jezus te gaan lijken en dragen bij aan de doorbraak van zijn koninkrijk: zowel binnen als buiten de kerk.

Iedere zondag komen we samen om te vieren en verdiepen. Op de ene zondag ligt de nadruk op vieren. We nemen de tijd om God te aanbidden door middel van muziek, delen onze ervaringen met God met elkaar en luisteren naar onderwijs vanuit ons jaarthema ‘Volg Mij’ (2023/2024). Op de zondag erna ligt de nadruk op verdiepen. Ook dan aanbidden we God door middel van muziek. Daarna gaan we met behulp van een werkvorm dieper in op het onderwerp van de week ervoor. Iedere week is er ruimte voor gebed voor elkaar en voor ontmoeting.

Wil je een of meerdere keren komen kijken? Van harte welkom!
We komen samen in het Farel College in Amersfoort (Paladijnenweg 101) op zondagochtend vanaf 10.15 uur (koffie/thee) en we starten om 10.30 uur met de dienst. Ook kinderen zijn van harte welkom. Voor hen is er tijdens een gedeelte van de dienst een eigen programma.

 


Kunnen we er voor je zijn?

Hulp nodig, laat het weten! Wij helpen graag, meld je als je hulp nodig hebt! Heb jij hulp nodig of ken je iemand die hulp nodig heeft, voor de boodschappen, een rit naar de dokter, of gewoon even een praatje maken, meld je dan hier. 

Wij zijn een gemeente met veel vrijwilligers die graag willen doen wat ze kunnen om te helpen. En, als wij niet kunnen helpen, wie weet kunnen we de vraag koppelen met een van de andere kerken in onze stad en zijn er daar vrijwilligers die kunnen bijspringen. Heb je hulp nodig of ken je iemand die hulp nodig heeft, DRUK DAN OP DE HELP KNOP en stuur ons een email!  


We vertellen je graag meer over wie we zijn, maar we willen jou ook graag leren kennen. Kom eens langs…

  • Wil je meer weten over onze bijeenkomsten op zondag of andere dagen van de week? Klik hierboven op ‘Wat wij doen‘.
  • Wil je een toespraak beluisteren of een video terugkijken? Klik dan hierboven op ‘Media‘.

Geplaatst op 10 februari 2024