Video (dienst bekijken)

Vanaf 19 september zijn wij op zondagmorgen weer Live. Elke 2e en 4e zondag van de maand is er een open dienst. Elke 1e en 3e zondag is er een gebedsdienst. KLIK HIER voor de data. Hieronder vind je de link naar de audio opname van de afgelopen open dienst. Daaronder het archief.

KLIK HIER om de dienst van vorige week te beluisteren!

ARCHIEF:

Online diensten 2021

online diensten 2020

Andere boeiende historische video’s

Menno & Marian Helmus

Op 22 oktober 2016 werden onze voorgangers ingezegend om ook de Vineyard familie in de Benelux te leiden. In dit filmpje vertellen ze meer, over de Vineyard, hun rol en zichzelf.

Vineyard USA History

Een korte impressie van de ontstaansgeschiedenis van de Vineyard familie. Je hoort misschien wel eens over John Wimber. In dit filmpje kun je hem horen en zien.

John Wimber

Wie is John Wimber? Wimber is de stichter van de Vineyard beweging. In deze video vertelt hij iets over zijn bekering. Voor hij christen werd was hij bekend als muzikant (Righteous Brothers). In dit artikel lees je meer over zijn invloed in de Vineyard beweging.

THAT’s MY KING – Dr S.M. Lockridge

Vlak voor zijn dood werd deze broeder (voorganger van Calvary Baptist Church, San Diego CA van 1953 – 1993) gevraagd te vertellen wie Jezus is. Dit is aanbidding met een hoofdletter!

Tiener activiteiten: