Doordeweeks

Als Vineyard Amersfoort vinden we het belangrijk dat iedereen die bij de gemeente hoort onderdeel is van een kleine groep. Deze kleine groepen ontmoeten elkaar meestal thuis en we noemen ze kringen.

Kringen bij Vineyard

Een kring is de plaats waar ruimte is voor God: God heeft de regie, het draait om Hem, we aanbidden Hem en luisteren naar Hem, verwachten dat Hij tot ons spreekt en in ons werkt. Een kring is ook de plaats waar ruimte is voor elkaar. Daarin zijn veiligheid en echtheid belangrijke waarden. De kring is een plek waar iedereen meetelt en meedoet, waar je elkaar kent en waar je gekend wordt. Zo kun je van elkaar leren om effectief te groeien in je geloof en word je uitgedaagd om je plaats in het Koninkrijk van God in te nemen.

De kringen komen om de week samen (in de even kalenderweken).

Een kring vinden

Wil je graag onderdeel worden van een kring? Neem dan contact op met de mail: de coördinator. Hij kan je in contact brengen met een kring bij jou in de buurt zodat je eens kennis kunt maken. Als het je bevalt nodigen we je uit om vervolgens de Vineyard Visie Cursus mee te maken. Daarin leer je onze kerk eerst beter kennen. Als je daarna besluit dat je graag verder wilt, dan heten we je welkom in de gemeente en kun je definitief deel van een kring worden.