MEDEDELING IVM CORONA

ONLINE DIENST

ELKE ZONDAG ben je welkom in onze online dienst, maar nu helemaal! Klik op de afbeelding hieronder en lees meer!


Vanwege het risico van een (te) snelle verspreiding van het Corona virus heeft de overheid in Nederland om verscherpte maatregelen gevraagd. Een van die maatregelen is sociale afstand, en daarom geen bijeenkomsten meer houden. Het bestuur van onze gemeente is van mening dat we dit advies serieus moeten nemen en dat onze zondagse samenkomst daarom nu niet door kan gaan. 

De bijeenkomst op zondag komt zodoende te vervallen. In plaats van fysiek bij elkaar te komen doen we dat voorlopig OnLine. Je bent welkom om deel te nemen, klik op de afbeelding hierboven en je bent binnen.

Hulp nodig, laat het weten! Wij helpen graag, meld je als je hulp nodig hebt! Heb jij hulp nodig of ken je iemand die hulp nodig heeft, voor de boodschappen, een rit naar de dokter, of gewoon even een praatje maken, meld je dan hier. Nu het RIVM ‘sociale onthouding’ heeft aangeraden in verband met de dreiging van een te snelle verspreiding van het corona virus willen we graag samen zorgen dat niemand vereenzaamt of in de problemen komt.

Wij zijn een gemeente met veel vrijwilligers die graag willen doen wat ze kunnen om te helpen. En, als wij niet kunnen helpen, wie weet kunnen we de vraag koppelen met een van de andere kerken in onze stad en zijn er daar vrijwilligers die kunnen bijspringen. Heb je hulp nodig of ken je iemand die hulp nodig heeft, DRUK DAN OP DE HELP KNOP en stuur ons een email!  


We vertellen je graag meer over wie we zijn, maar we willen jou ook graag leren kennen.
Kom eens langs…

  • Wil je meer weten over onze bijeenkomsten op zondag of andere dagen van de week? Klik hierboven op ‘Wat wij doen‘.
  • Wil je een toespraak beluisteren of een video terugkijken? Klik dan hierboven op ‘Media‘.
  • Zoek je hulp? Kijk dan eens bij ‘wat wij doen’ en klik op ‘SOZO‘.

Geplaatst op 25 augustus 2016